Kanlıca
Halk arasında çıntar, çam meltisi veya tillice mantarı olarak da bilinen kanlıca mantarı en beğenilen mantar türlerinden biridir.
Kanlıca mantarını geleneksel yöntemler ile Batı Karadeniz Bölgesi’nin ve Ege Bölgesi’nin verimli topraklarından topluyor, birbirinden lezzetli tariflerde kullanmanız için sizlerle buluşturuyoruz.
Göre sırala:
Kurutulmuş Kanlıca Mantarı (35 g)
Halk arasında çıntar, çam meltisi veya tillice mantarı olarak da bilinen kanlıca mantarlarımızı geleneksel yöntemler ile Batı Karadeniz Bölgesi’nin ve Ege Bölgesi’nin verimli topraklarından topluyor ve besin değerlerini kaybetmeden güvenli...
Taze Kanlıca Mantarı (1000g)
Halk arasında çıntar, çam meltisi veya tillice mantarı olarak da bilinen kanlıca mantarlarımızı geleneksel yöntemler ile Batı Karadeniz Bölgesi’nin ve Ege Bölgesi’nin verimli topraklarından uzman ekibimiz tarafından dikkatle seçilerek topluyor...
Taze Kanlıca Mantarı (500g)
Halk arasında çıntar, çam meltisi veya tillice mantarı olarak da bilinen kanlıca mantarlarımızı geleneksel yöntemler ile Batı Karadeniz Bölgesi’nin ve Ege Bölgesi’nin verimli topraklarından uzman ekibimiz tarafından dikkatle seçilerek topluyor...
Kurutulmuş Kanlıca Mantarı (500 gr)
Halk arasında çıntar, çam meltisi veya tillice mantarı olarak da bilinen kanlıca mantarlarımızı geleneksel yöntemler ile Batı Karadeniz Bölgesi’nin ve Ege Bölgesi’nin verimli topraklarından topluyor ve besin değerlerini kaybetmeden güvenli...
Kurutulmuş Kanlıca Mantarı (250 gr)
Halk arasında çıntar, çam meltisi veya tillice mantarı olarak da bilinen kanlıca mantarlarımızı geleneksel yöntemler ile Batı Karadeniz Bölgesi’nin ve Ege Bölgesi’nin verimli topraklarından topluyor ve besin değerlerini kaybetmeden güvenli...
Kurutulmuş Kanlıca Mantarı (100 gr)
Halk arasında çıntar, çam meltisi veya tillice mantarı olarak da bilinen kanlıca mantarlarımızı geleneksel yöntemler ile Batı Karadeniz Bölgesi’nin ve Ege Bölgesi’nin verimli topraklarından topluyor ve besin değerlerini kaybetmeden güvenli...